|
Link :: 02.01.2005 :: 16:56 Link :: 02.01.2005 :: 17:09 .:::::Konkurs na najlepszego bloga:::::. Zasady: 1. Najlepiej gdyby na blogu nie bylo wulgaryzmu. 2. Blog nie musi miec duzo notek i komend. 3. Wazne jest zeby blog byl prowadzony estetycznie. 4. Zgloszenia prosze podawac w komendach. 5. Prosze podawac nazwe bloga i adres. Etapy: 1. Do pierwszego etapu dostaje sie 20 blogow 2. Do drugiego etapu dostaje sie 10 blogow. 3. Do trzeciego etapu dostaje sie 5 blogow 4. Czwarty etap to juz final. Powodzenia zycze tym co sie zglosza. Komentuj(29) Link :: 04.01.2005 :: 16:59 hejka ludzie. dzieki z gory za to ze sie zglaszacie do mojego konkursa. ja myslalam ze nikt sie do mnie nie zglosi a tu az tyle blogow. jestem normanie w szoku. naprawde dzieki wam za to. dobra ale od poczatku. wczoraj bylam z Anne Meike i Silvi na zakupach. pokupowalysmy rozne ciuchy kosmetyki i takie duperelki. wrocilysmy chba z 10 torbami. no to na to troche kasy polecialo. zakladalam jeszcze wczoraj z Meike jej bloga na polskiej stronie. namawialam ja zeby tutaj go zalozyla ale znalazla jakas strone i sie uparla ze chce na tej a nie na tamtej. uwaga robie reklame http://www.meike-miriam.blog.gery.pl/ wchodzcie na mojej siory bloga i dawajcie jej komendy. a dzisiaj nie robilam nic specjalnego. normalnie dzisiaj nudy. z nudow darlam sie z Meike az Anne nie przyszla i nie dala nam jakiegos zajecia. no i nam dala wymyslec jakis fajny uklad taneczny. no to ja olalysmy i zabierzemy sie do tego jutro. gadalm potem na gg z Overground i Preluders i Nu Pagadi az nie nadazalam i powysylalam kademu inna odp. na inne pytania. ja juz koncze. pa dawajcie komendy i sie zglaszajcie do konkursa. Komentuj(2) Link :: 05.01.2005 :: 14:14 hejka. oglaszam ze zglaszac mozna sie juz tylko do piatku. bo potem nie bede miala czasu przegladnac wszystkich blgow od poczatkowych notek. pozniej moze cos napisze. pozdro. Komentuj(8) Link :: 08.01.2005 :: 15:51 Mamjuz wyniki pierwszego etapu. Chcialam zeby wszyscy przeszli ale niestety musialam wybrac tych 20 najlepszych. Oto wyniki: 1 Etap: 01. meike-miriam.blog.gery.pl 02. pamietnikksiezniczkimiriam.blog.onet.pl 03. overground.talk.pl 04. neaoreiro.blog.onet.pl 05. czarownica.talk.pl 06. blog.tenbit.pl/hermiona-zapiski 07. vanilla-ninja.mylog.pl 08. piret.prv.pl 09. tomundrupert.talk.pl 10. kivi-blog.mblog.pl 11. azalia.talk.pl 12. asia.talk.pl 13. cassidy.blog.ger.pl 14. frodi.talk.pl 15. tygrysek.talk.pl 16. rudek.mblogpl 17. ola.talk.pl 18. chocolate.talk.pl 19. kurczaczek.talk.pl 20. djax.talk.pl Komentuj(4) Link :: 08.01.2005 :: 15:53 Dla wszystkich co przeszli gratulacje i podziekownia za zgloszenia. Dla tych co nie przeszli to podziekowania. I jeszcze dla tych co przeszli powodzenia w nastepnym etapie. Pozdro. Komentuj(0) Link :: 13.01.2005 :: 16:34 Hejka to ja po dlugiej przerwie. Wlasciwie nie mialam o czym pisac wiec nie pisalam. Ale wtedy mialam tylemat nie wiem znowu jakie blogi maja sie dostac do drugiego etapu konkursu. Naszczescie moge sobie jeszcze troche pomyslec. Ktos w komciach sie pytal dlaczego sie dostalo dalej overground.talk.pl dostalo sie z pierwszeo powodu: podobal mi sie. drugi powod: ta osoba pisze o tym wszystkim z natchnieniem. i trzeci powod: jak dla mnie jest prowadzony ja strona internetowa gdzie znajduja sie teksty piosenek i wszystkie newsy. Ok koniec o konkursie. Wlasciwie opisze dni od 11.01.2005 bo wtedy sie dzialo a tak wczesniej byly nudy bo tylko szkola i nauka i nic wiecej. 11.01.2005 byly Akaya urodziny i jak zwykle nie wiedziam w co sie ubrac. zawsze jak mam isc na jakas impre to nie wiem w co sie ubrac. na imprze bylo fajnie. niesety wtedy nie moglam sobie pogadac z moja przyjaciolka Nea na gg. wielka szkoda. ale ona na blogu naisala do niego zyczanka. i on to przeczytal. wogle bylo super na imprze i szkoda ze tak codziennie nie ma. na nastepny dzien nie poszlam do szkoly bo wrocilam pozno do chaty i nie wstalam az do 12.00 poprostu nie mialam sily. pozniej Miri mi przyniosla lekcje i gadalysmy jak bylo. niestety ona nie mogla jechac bo jej rodzice nie pozwolili. a dzisiaj jeszcze sie nic ciekaweg nie wydarzylo tylko troche popisalam komci z moja siostra na overground.talk.pl i jest w najwiecej komend. za nasza zasluga. jeszcze nie namowilam Anne na wpisanie sie do tych komci. no to ja koncze jak cos sie wydarzy to napisze. narka. i pozdo dla wszystkich. Komentuj(3) Link :: 24.01.2005 :: 17:14 2 etap konkursu: 01. meike-ross.blog.gery.pl 02. pamietnikksiezniczkimiriam.blog.onet.pl 03. overground.talk.pl 04. neaoreiro.blog.onet.pl 05. czarownica.talk.pl 06. blog.tenbit.pl/hermiona-zapiski 07. vanilla-ninja.mylog.pl 08. piret.prv.pl 09. tomundrupert.talk.pl 10. frodi.talk.pl Sorry ze tak dlugo o tym nie pisalam. Gratulacje dla tych co przeszli. Znowu bylo mi trudno wybrac wiec mialam problem z wybraniem i dlatego tak dlugo nie pisalam. Pozdrawiam. Komentuj(5) |
2024
|