hermionagrnger - komentarze

hejka ludzie w tym czasie kiedy nie pisalam wydarzylo sie duzo rzeczy. ale od poczatku. najpierw dostalam zadnie nauczyc sie piosenki Last Christmas. to nie bylo trudne bo ja znalam i slyszalam jak siorka spiewa z dziewczynami (one przygotowywaly sie do albumu "The ultimate Christmas album"). w srode pojechalam z siorka na final programu Popstars-jetzt oder nie. i bylo zaczepiscie. wygrali ci co pragnelam. no i oczywiscie se pogadalam z zespolem Nu Pagadi. w czwartk nie poszlam do budy bo mi sie nie chcialo. no i w czwartek po Mittagessen Anne zaczela mnie przepytywac wiecie jaka ona jest lepiej nie mowic. jak sie zajaknie czlowiek to taje ci tydzien na nauke tej samej linijki (zart). w piatek pojechalam z Anne do Koln na zakupy. no i wydalysmy ok. 500 euro. w sobote siedzialam na gg i gadalam se z Miriam moja best friend (chociaz ona byla o numer domu dalej a na dworze bylo zimno wiec lepiej siedziec na gg)(aha nie chodzi o Miriam z Preluders). dzisiaj pisze tego bloga i przepisuje lekcje od Miriam bo nie chcialo mi sie chodzic do szkoly po finale Popstars-jetzt oder nie. ja juz koncze bo Anne wola na kolacje. nara

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:

Talk.pl :: Wróć